Vanhanpiian.com Karhutien karvainen ja vähemmän karvainen sakki

SM tuloksia ja hajuerottelua

17.9.2017 / by admin

HIFI ry:n Rally-Tokon SM joukkue ALO Marjo Väisänen ja korthalsingriffoni Essi, Saara Pyykkönen ja saksanpaimenkoira Seri, AVO Jenna Huotari ja lapinporokoira Unna, VOI Salme Räsänen ja bordercollie Ässä sekä MES Salme Räsänen ja bordercollie Prii.

Käväistiin sitten Rally-Toko SM-kisoissa. Essin kanssa saatiin ALO luokasta RT1 95 pisteen tuloksella. Voin sanoa että jännitti ihan SIKANA. Niin koiraakin, hyvin jähmeä suoritus. HIFI ry oli joukkuekisassa 7. sijalla. Tämä on ensimmäi nen kerta kun Kainuu on edustettuna SM joukkuekisoissa

Olen kulkenut Essin kanssa elokuusta asti Winnovan hajukoirat kurssilla. Sen tavoitteena on kouluttaa koirakolle mahdollisimman hyvät perusvalmiudet hajutyöskentelyyn sekä hajuerottelun koulutusmenetelmä työvälineeksi erikoisetsintään. Koulutus kestää 4/2018 saakka. Kouluttajina on Tommi Wiren ja Keijo Kodis. Tällä hetkellä suunnitelmissa on tarkoitus kouluttaa Essi etsimään luteita tuon koulutuksen aikana. Haaveenani myöhemmin on yhdistää työ ja harrastus. Suunnittelemme projektia clostridium difficilen parissa 🙂 Pitäkää peukkuja että toteutuu.

Comments are closed.